Multilotto

Keno Xpress

När man spelar Keno Xpress får man alla fördelar med de enkla och roliga spelet som är Keno, men det går snabbare. Man kan välja att spela på allt från 1 till 11 nummer, man väljer hur mycket man vill satsa, betalar och dragningen är igång.


» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto


Tack vare att denna dragning är på internet, så kan man spela om och om igen själv, utan att vänta på någon officiell dragning. I och med att man har ett spelkonto, där man sätter in pengar, så är det bara att spela så länge man har pengar på kontot. Man ställer även in hastigheten på dragningen; vill man att det ska gå undan så ställer man in en snabb dragning, eller vill man att det ska vara spännande in i det sista, så ställer man in en långsam dragning.


Till sin hjälp har man också Huxflux-knappen, om man så önskar. Huxflux-knappen slumpar fram nummer att spela på. Den kan antingen slumpa fram alla nummer, eller, om man har valt några egna nummer, kan den slumpa fram resterande upp till den nivån man valt. (Om man till exempel spelar på nivå åtta, men bara har valt tre nummer, slumpar Huxflux fram resterande fem nummer) Dessutom kan man alltid spela på Kung Keno i varje dragning, med chansen att vinna ännu mer pengar.


Att spela Keno Xpress är, som du säkert märker, både enkelt, smidigt och kul.

Multilotto